بازدید معاون محترم توسعه و پشتیبانی دانشگاه و ریاست پردیس دانشکده های اقماری

کد خبر: 10978    1396/09/22

بنابر گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان پیرو پیگیری های مستمر ریاست دانشکده به منظور تکمیل و تسریع در اجرای امور عمرانی ساختمان سلف ، درمورخه ۱۳۹۶/9/21 جناب آقای دکتر علی عربی معاونت محترم توسعه وپشتیبانی دانشگاه،جناب آقای دکتر بنی اردلان رئیس محترم پردیس دانشکده های اقماری و جمعی از کارشناسان دفتر فنی دانشگاه، باحضور در شهرستان تویسرکان ازفرایند تکمیل پروژه سلف سرویس دانشکده بازدید بعمل آوردند و از نزدیک مشکلات و کمبود های موجود را بررسی و دستورات لازم  جهت تسریع در آماده سازی پروژه سلف را ایفاد نمودند.
درادامه ایشان دیداری با دانشجویان داشتند و از نزدیک مشکلات مختلف را در حوزه های مختلف بررسی  و دستورات لازم را بیان نمودند .

در پایان معاون محترم توسعه و پشتیبانی دانشگاه بازدیدی از کلاس ها ،کارگاه ها، سایت ها و آزمایشگاه ها داشتند.
روابط عمومی دانشکده مراتب تشکر خود را از این بازدید اعلام می نماید.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10